Desert pariziene cu branza dulce

Postat de RODIMUR in Prajituri
16 Ian 2018 | 4633 vizualizari

Primele pariziene pe care le fac sunt cu brânză dulce, pentru că aceasta este umplutura care place mai mult, la modul general. Pentru că este mai naturală, mai sănătoasă și mai hrănitoare. Dar nu mă voi opri la acest gen de pariziene. Deja am în plan altceva...   Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 16 pariziene de dimensiuni medii.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 17.01.2018, 12:29
Ce imi plac, ultima data am facut cu ciocolata, dar cu orice umplutura sunt delicioase!
la 17.01.2018, 12:33
Da, Mimi, sunt foarte bune, cu orice umplutură și sunt foarte drăguțe...!
la 17.01.2018, 13:36
Mmm...ce bune
la 17.01.2018, 14:17
Mulțumesc frumos, Caroline!
la 17.01.2018, 14:35
Foarte bune!
la 17.01.2018, 15:03
Mulțumesc frumos, Cristinuța!
la 17.01.2018, 16:19
servesc si eu una
la 17.01.2018, 18:56
la 17.01.2018, 19:46
Cu mare plăcere, Lau!
la 17.01.2018, 19:47
Mulțumesc frumos, Mihaela!
la 17.01.2018, 20:57
la 17.01.2018, 21:23
Mulțumesc frumos, Adi!
la 18.01.2018, 10:35
Yami! Ce frumoase și bune sunt! Și nouă ne plac cu brânză!
la 18.01.2018, 11:11
Mulțumesc frumos, Oana!
la 18.01.2018, 15:19
Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking