Desert pasca

Postat de trifadalia in Prajituri
18 Apr 2017 | 1648 vizualizari
Desert pasca

DELICII DE PASTE

Ingrediente

  • Ingrediente pentru foaie:
  • 180 gr de untura sau 250 gr de margrina.
  • 125 gr de zahar
  • 1 praf de zahar vaniliat
  • 1 ou intreg
  • 3 galbenusuri
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde pentru a iesi un aluat numai bun de intins.
  • Ingrediente pentru compozitia de branza:
  • 1 kg de branza de vaca
  • 250 gr de zahar
  • 10 plicuri de zahar vaniliat
  • 12 galbenusuri de ou
  • 4 linguri de smantana

Mod de preparare

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu untura sau cu margarina ( depinde ce se foloseste). Se adauga sarea, zaharul si zaharul vaniliat, oul, iar la urma, se adauga faina. Se framanta pana se obtine compozitia dorita.
Dintr-o parte de aluat, se intinde o foaie in tava de copt .
Restul aluatului se pastreaza pentru a se face grilaje deasupra linzerului.
Peste foaie intinsa, se amesteca branza de vaci cu zaharul si zaharul vaniliat. Peste ele se pune pe rand tot cate un galbenus de ou, amestecandu-se in continuu cu mixerul, pentru a se face pasta. Aceasta compozitie lichida se toarna peste foaie in tava, iar din restul luatului se fac grilaje ce se pun peste branza.
Tava se pune la copt, pentru 45 de minute.
In poza apare si fetita mea savurand acest Linzer delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare

Postat de mirela0911

Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare

Intr-un bol se pun ricotta, ouale, se adauga praful de sare, zaharul pudra, zaharul vanilat, amidonul si coaja de lamaie. Se mixeaza la viteza cea mai mica pana se omogenizeaza totul apoi se...

Citeste continuarea

Desert prajitura (pasca) turnata cu branza cremoasa de vaci

Postat de momo121

Desert prajitura (pasca) turnata cu branza cremoasa de vaci

Pentru inceput lasam branza la scurs intr-o sita deasa pentru 1 ora.          Separam ouale, presaram putina sare in ambele boluri, iar peste galbenusuri adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2017, 16:54
Buna!
la 19.04.2017, 08:58
la 19.04.2017, 12:05
Merita incercata este o reteta veche dar totusi gustoasa
la 19.04.2017, 19:44
Ce buna este!
la 20.04.2017, 11:22
Delicioasa!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking