Ingrediente
- 5 pachete eugenii clasice (10 bucati)
- 5 pachete eugenii cacao (10 bucati)
- 2 budinci ciocolata Dr. Oetker
- 2 budinci vanilie Dr. Oetker
- 2 litri lapte
- 16 linguri zahar
- 300 ml frisca lichida
- fulgi de ciocalata pentru ornat
Mod de preparare
Budincile se prepara conform procedurii de pe plic adaugand 900 ml lapte si 8 linguri de zahar pentru fiecare. Se prepara mai intai budinca de ciocolata.
Se tapeteaza o tava cu folie alimentara.
Restul de 200 ml lapte ramas se pune intr-o farfurie in care se pun la inmuiat eugeniile pe rand. Nu se lasa prea mult ca sa nu se rupa.
Se aranjaza eugeniile in tava alternand cele doua feluri. Se toarna peste eugenii budinca de ciocolata fierbinte, se niveleaza si se lasa la racit.
Se prepara apoi si budinca de vanilie si se toarna calda peste budinca de ciocolata.
Se lasa la racit si apoi se pune prajitura la frigider pana a doua zi. Se scoate pe un platou, se prepara frisca si se intine peste prajitura.
Se orneaza cu fulgi de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu eugenii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (64)
|