Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre

Postat de GeorgianaGrigorescu in Prajituri
8 Iul 2018 | 4094 vizualizari
Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre

Am folosit pentru prima data coacazele in prajituri. Am fost incantata de rezultat.

Ingrediente

  • 5 oua
  • 140 g iaurt
  • 50 ml ulei
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta lamaie
  • 300 g coacaze negre

Mod de preparare

Am mixat albusurile spuma cu un praf de sare. Am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit. Am adaugat galbenusurile, uleiul si iaurtul mixand in continuare.

Am adaugat si faina impreuna cu praful de copt, amestecand usor. Am oprit o mana de coacaze, iar restul le-am trecut prin putina faina si le-am adaugat in compozitie.

Am amestecat usor. Am pus compozitia intr-o tava cu hartie de copt, am distribuit restul de coacaze pe deasupra si am introdus in cuptorul incins pentru 25-30 de minute.

Am taiat prajitura rece, dupa ce am pudrat-o putin.

Minunata combinatia coacaze, iaurt, lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta insiropata, cu piersici

Postat de merisor67

Placinta  insiropata, cu piersici

In primul rand piersicile trebuie sa fie tari, se mentin bine si in timpul coacerii. Facem intai siropul, ardem cele 6 linguri de zahar si cand este aproape topit adaugam apa fiarta si mai...

Citeste continuarea

Desert prajitura de post

Postat de CofetariiBucatari

Desert prajitura de post

Foi: Amestecam faina cu zaharul si praful de copt. Adaugam peste ele bulionul, zeama de lamaie si uleiul, apoi incepem sa framantam aluatul. Dupa ce l-am framantat, il vom imparti in 4 bucati. Vom...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2018, 10:36
la 09.07.2018, 13:05
Super buna!
la 09.07.2018, 13:36
la 09.07.2018, 13:46
Bună...!
la 09.07.2018, 13:53

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking