Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre

Postat de GeorgianaGrigorescu in Prajituri
8 Iul 2018 | 4094 vizualizari
Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre

Am folosit pentru prima data coacazele in prajituri. Am fost incantata de rezultat.

Ingrediente

  • 5 oua
  • 140 g iaurt
  • 50 ml ulei
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta lamaie
  • 300 g coacaze negre

Mod de preparare

Am mixat albusurile spuma cu un praf de sare. Am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit. Am adaugat galbenusurile, uleiul si iaurtul mixand in continuare.

Am adaugat si faina impreuna cu praful de copt, amestecand usor. Am oprit o mana de coacaze, iar restul le-am trecut prin putina faina si le-am adaugat in compozitie.

Am amestecat usor. Am pus compozitia intr-o tava cu hartie de copt, am distribuit restul de coacaze pe deasupra si am introdus in cuptorul incins pentru 25-30 de minute.

Am taiat prajitura rece, dupa ce am pudrat-o putin.

Minunata combinatia coacaze, iaurt, lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Melcisori cu mar

Postat de andaoana

Melcisori cu mar

Incalzim 100 ml lapte, nu foarte tare, atat doar cat sa fie caldut . Dizolvam in el drojdia impreuna cu o lingura de zahar si una de faina . Amestecam bine si lasam la loc caldut pentru 10...

Citeste continuarea

Prajitura cu pere intregi si scortisoara

Postat de Patricia_Iordache_79

Prajitura cu pere intregi si scortisoara

Amestecam ouale intregi cu zaharul, la viteza mare timp de 3-5 minute pana ce ouale isi dubleaza volumul. Topim untul la microunde si il adaugam (caldut, nu fierbinte) peste compozitia de oua....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2018, 10:36
la 09.07.2018, 13:05
Super buna!
la 09.07.2018, 13:36
la 09.07.2018, 13:46
Bună...!
la 09.07.2018, 13:53

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking