Desert prajitura cu iaurt si visine

Postat de RuxyRux in Prajituri
9 Iul 2011 | 66953 vizualizari
Desert prajitura cu iaurt si visine

O prajitura simpla, rapida si delicioasa, reteta nr.400! Si inca ceva...e cu visineeeee!

Ingrediente

  • 4 oua
  • 6 linguri ulei
  • 5 linguri iaurt
  • 3/4 cana zahar
  • 200 gr faina (o cana plina)
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt cu sofran dr Oetker 
  • un bol visine 

Mod de preparare

Punem la mixer pentru 5-6 minute ouale cu zaharul si vanilia. Turnam usor si uleiul, apoi iaurtul, dar numai dupa ce am incorporat bine uleiul. Adaugam praful de copt si faina.

Ungem o tava de Jena cu ulei si punem compozitia. Apoi visinele fara samburi. 

Dam la cuptor pana se rumeneste si desigur facem testul cu scobitoarea. E simplu! Eu am pus prajitura la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 45 de minute.

Pudram cu zahar dupa ce se raceste si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu iaurt si visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (75)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

Postat de Bucataras

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

Cum se prepara Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros: Separă albușurile de gălbenușuri. Adaugă un praf de sare peste albușuri și mixează-le bine până obții...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu faina de ovaz si visine

Postat de katty

Desert prajitura cu faina de ovaz si visine

Albusurile aflate la temperatura camerei le mixam cu sarea si zaharul pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam untul topit la temperatura camerei, iaurtul si zaharul vanilat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.07.2011, 00:18
hiiiiiiiiiiiiiii! prima sunt! la asa o bunatate, vii dupa miros!
la 10.07.2011, 00:19
Si eu ma gandeam ca nu-i nimeni pe drum sa imi vada reteta nr.400 si uite ce surprizuta frumoasa...Corinuta mea draga!!!!
la 10.07.2011, 00:22
sa ne mai incanti cu cat mai multe, minunate si delicioase retete!
la 10.07.2011, 00:23
Ce draguta esti Multumesc
la 10.07.2011, 09:41
Wow , 400 ?????????
No comm ...

Nici intr-o alta viata nu voi ajunge la asa performanta (nu inteleg de ce nu ai un blog propriu )

Vezi toate comentariile (75)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking