Desert prajitura de post cu gem de afine si nuci

Postat de katty in Prajituri
14 Dec 2017 | 7201 vizualizari
Desert prajitura de post cu gem de afine si nuci

Vesnica prajitura de post cu gem facuta intr-o alta combinatie de arome.

Ingrediente

  • 5 linguri gem de afine
  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa minerala
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani faina
  • scortisoara macinata
  • un praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • nuci rupte bucatele
  • zahar pudra cu aroma de vanilie pentru ornat

Mod de preparare

Intr-un castron punem gemul, zaharul, apa minerala si uleiul, pe rand si amestecam usor. Cernem faina amestecata cu praful de copt si cacaua, bicarbonatul, sarea, scortisoara si omogenizam.

Turnam amestecul intr-o tava cu hartie de copt si presaram deasupra nucile. Dam tava la cuptorul preincalzit pana trece proba scobitorii (45 minute). Scoatem prajitura, o lasam sa se raceasca si o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu gem de afine si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu crema caramel

Postat de Bunica

Prajitura cu crema caramel

Pragatim intai blatul. Se bat 6 albusuri cu 6 linguri zahar pana stau pe telurile mixerului. Cand albusurile sunt bine batute se adauga pe rand galbenusurile mixand in continuare. Apoi...

Citeste continuarea

Tarta cu fructe de padure si umplutura de branza

Postat de rocsi_1612

Tarta cu fructe de padure si umplutura de branza

Intai de toate, punem fructele la decongelat si oprim 120 ml de suc pentru sos. Umplutura de fructe: Intr-o cratita, punem fructele decongelate cu indulcitorul. Le punem foc sa dea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.12.2017, 08:42
la 14.12.2017, 09:11
Si ce buna e!
la 14.12.2017, 09:39
la 14.12.2017, 09:47
Foarte bună prăjitură de post!
la 14.12.2017, 10:05
Arata bine

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking