Desert racoros cu afine/fructe de padure

Postat de dentistutza in Prajituri
3 Aug 2010 | 4833 vizualizari
Desert racoros cu afine/fructe de padure

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 1 cana cu lapte+2 lingurite zahar
  • 1 iaurt cu fructe de padure 500 ml.
  • 4 linguri zahar
  • 2 pliculete gelatina
  • 300 gr afine
  • 1 cutie smantana pt. frisca 32%

Mod de preparare

Intr-un vas de yenna inalt se aseaza un strat de piscoturi inmuiate f. scurt in laptele rece indulcit.

Gelatina se inmoaie in 200 ml. apa rece, se tine cam 10 minute apoi se da 45-60 secunde la microunde. Se amesteca bine si se pune la racit intr-un vas cu apa rece.

Iaurtul se amesteca cu zahar, frisca lichida,afine si la urma cu gelatina racorita. Se toarna 1/2 din cantitate peste piscoturile din vas, se da la rece cateva minute, se mai pune un strat de piscoturi si restul de crema.

Se tine la frigider min. 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert racoros cu afine/fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura insiropata cu mere si frisca

Postat de Pungasa_Rogue

Desert prajitura insiropata cu mere si frisca

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana...

Citeste continuarea

Prajitura de post cu magiun si orez expandat

Postat de andaoana

Prajitura de post cu magiun si orez expandat

Amestecam cu un tel para indulcitorul sau zaharul cu apa pana cand se dizolva .  Adaugam magiunul , uleiul , faina , cacao si praful de opt .  Omogenizam foarte bine si turnam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2010, 15:03
sunt prima cu afinevreau si euce bun e pun si furculitele
la 03.08.2010, 15:04
Vin si eu la o portie
la 03.08.2010, 17:05
haideti, poftiti, este pentru toata lumea!!!
la 03.08.2010, 17:09
si pentru mine?
la 03.08.2010, 17:38
ce racoros

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking