Desert rapid cu biscuiti si ciocolata

Postat de GeorgianaGrigorescu in Prajituri
5 Feb 2017 | 10942 vizualizari
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata

Un dulce rapid si foarte bun.

Ingrediente

  • 140 gr biscuiti
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 200 gr crema de ciocolata Fineti/ Nutella
  • cafea/ ciocolata calda/ cappucino/ lapte pt inmuiat biscuitii

Mod de preparare

Mixam smantana pentru frisca si apoi o amestecam cu crema de ciocolata. Eu am folosit fineti.

Inmuiem foarte putin biscuitii in cafea/ciocolata calda/ cappucino/ lapte, doar ii scufundam si ii scoatem imediat. 

Lipim biscuitii cu crema doi cate doi, apoi ii asezam in sir, punand crema intre ei. Imbracam tot sirul de biscuiti in crema si ornam totul cu fulgi de ciocolata.

Eu nu am inmuiat biscuitii si au fost putin mai tari, dar au fost foarte buni si asa si nu s-a taiat foarte greu.

Cand portionam desertul, avem grija sa taiem feliile putin oblic pentru un aspect placut.

Cantitatile sunt in functie de numarul persoanelor pentru care pregatim desertul.

Eu am folosit un pachet mic de biscuiti petit beurre (140g), 100  ml smantana pentru frisca si 200 g crema de ciocolata fineti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu biscuiti si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cheesecake cu menta si capsuni

Postat de merisor67

Desert cheesecake cu menta si capsuni

Pentru stratul de biscuiți, sfărâmăm biscuiții mai grosier și îi punem într-un vas. Adăugăm peste ei untul topit și amestecăm rapid pentru a se pătrunde uniform....

Citeste continuarea

Desert prajitura cu foi de napolitana si doua creme

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura cu foi de napolitana si doua creme

Am pregatit cremele aproape in acelasi timp. Crema biscuiti: Zaharul l-am pus sa se caramelizeze, cand a capatat culoarea chihlimbarului, am turnat apa, cu atentie mare la aburi, apoi am lasat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2017, 18:02
Vreau si eu
la 05.02.2017, 18:14
la 05.02.2017, 18:19
imi place cum arata
la 05.02.2017, 18:35
Arata super bine!
la 05.02.2017, 18:39
cele mai bune deserturi

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking