Desert reeeeece...

Postat de carla_26 in Dulciuri
15 Mai 2011 | 3222 vizualizari
Desert reeeeece...

Ingrediente

Pas 1:

  • 1 l lapte
  • 1cana si jum. orez
  • 4 lg cacao

Pas 2:

  • 1 ou
  • 150 g zahar
  • 200 ml apa
  • 30 g faina
  • 100g frisca
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 15 g cacao

       

Mod de preparare

Pas 1:

Pui laptele la fiert,si atunci cand fierbe adaugi orezul si cacaoa.Dupa ce este gata il lasi la racit.

Atentie! OREZUL FIERT nu trebuie sa fie o compozitie omogena...

Pas 2:

Freci oul cu zaharul si coaja de lamaie rasa pana obtii un amestem cremos.

Adaugi faina,apa si fierbi compozitia la bain-marie,amestecand continuu pana se ingroasa.lasi crema la racit.

In crema rece,adaugi cacaua si incorporezi frisca,amestecand usor.

Peste crema obtinuta adaugi orezul fiert.Pentru aroma pui putin rom.

Se serveste  dupa 3 ore de stat la frigider.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reeeeece..." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Briose cu ananas si cirese confiate

Postat de CozonaculDolofan

Briose cu ananas si cirese confiate

1.      Intr-o tava de copt briose (cu 12 compartimente) punem cate un varf de unt in fiecare compartiment. Peste ele se adauga cate o lingura de zahar brun. Se baga tava...

Citeste continuarea

Desert cornulete fragede cu rahat si magiun de prune cu nuca

Postat de Oana

Desert cornulete fragede cu rahat si magiun de prune cu nuca

Se pune faina intr-un castron mai mare, se face o adancitura la mijloc si se pune zaharul pudra si drojdia sfaramata. Se lasa 5 minute pana se inmoaie si se lichefiaza putin. Se adauga apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2011, 14:17
bunnnnn
la 15.05.2011, 14:29
Buuunnn...imi plac chestiile astea reci superr
la 15.05.2011, 15:03
mm..ce bun e
la 15.05.2011, 18:17
bun
la 15.05.2011, 20:07
bun bun

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking