Ingrediente
Blat:
- 500 grame de biscuiti simpli
- 250 grame zahar pudra
- 3 linguri cacao
- 250 ml lapte fierbinte
- esenta de rom
Crema:
- 1 pachet de unt
- 250 gr cocos
- 250 gr zahar pudra
Mod de preparare
Se pun intr-o craticioara, la foc mic, laptele, cacaua si zaharul pudra si se lasa pana se incalzeste bine compozitia.
Se macina biscuiti marunt, peste care se toarna amestecul de lapte cald si se adauga esenta de rom. Se omogenizeaza bine. Din aluatul obtinut se intind 2 foi subtiri, pe cate o folie alimentara.
Se freaca bine untul moale cu zaharul pudra, apoi se adauga cocosul. Se imparte crema in doua si se intinde pe toata suprafata foilor.
Se ruleaza foile cat mai strans si se pun la rece aproximativ o ora, apoi se pot felia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|