Desert ''So Pretty''

Postat de epurasha2bb in Prajituri
16 Iun 2010 | 4463 vizualizari
Desert ''So Pretty''

din seria -originalele mele!

Ingrediente

  • 1 bucata de aluat congelat de foietaj
  • 1 praf de scortisoara
  • 1 /2 lingurita zahar
  • 1 lingurita ornament de ciocolata
  • 1 lingura de smantana
  • 5 capsuni proaspete
  • 2 patratele de cicocolata mari din cea neagra de casa Codruta

Mod de preparare

Rupem o bucata de aluat fraged congelat si o dam repede pe razatoare.Totul trebuie lucrat cat e rece aluatul.Se da un praf de scrotisoara si de zahar, se amesteca usor cu degetele si se formeaza mici mogaldete ce se coc pe hartie de copt intr-o tava la cuptorul incins dinainte si la foc mediu.

Topim ciocolata si apoi o turnam peste capsunile spalate bine , curatate de codite si taiate cubulete mici.

Asezam cu lingurita capsunile cu ciocolata neagra deasupra foietajului ras si copt si apoi deasupra de tot punem un varf de smantana amestecata cu un pic de sahar si deasupra presaram ornamentul de ciocolata.Gata! sunt bune si pe loc dar si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert ''So Pretty''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu caise si iaurt

Postat de vio_dreams

Prajitura cu caise si iaurt

Batem ouale cu zaharul apoi adaugam uleiul si faina. Omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni tava 25*35). Dam la cuptor pana se rumeneste foarte putin pe margini....

Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si glazura din galbenus

Postat de Lia1

Prajitura cu nuca si glazura din galbenus

1.Untul il scoti din timp de la frigider ca sa se inmoaie. 2.Pui hartie de copt in tava in care vei coace blatul. 3.Miezurile de nuca le cureti cu grija de cojile care obligatoriu scapa,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2010, 16:18
oaaaaaaaaaaaa,cata imaginatie.............ce fericite le faci pe mogaldetele tale cu asemenea bunaciuni...................foarte frumosEpu, imi plac ideile tale................pun 5 furcu............
la 16.06.2010, 16:23
Medi mai stai sa pun si muzica adecvata http://www.youtube.com/watch?v=ths5-QExNuE&feature=related
la 16.06.2010, 17:10
numai bunatati faci roberta
la 16.06.2010, 17:25
mersi rocsi!
la 16.06.2010, 17:45
so pretty indeed

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking