Ingrediente
- 100 g afine
- 100 g mure
- 50 g coacaze rosii
- 250 g mascarpone
- 100 g zahar
- esenta de vanilie
- 300 ml frisca indulcita (tinuta la frigider)
- 21 piscoturi
- 250 ml sirop din compot de struguri
Mod de preparare
Se spala fructele de padure si se lasa sa se scurga.
Branza mascarpone se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie.
Intr-un alt vas se mixeaza frisca, apoi peste ea se pune compozitia cu branza si se omogenizeaza.
Se inmoaie 7 piscoturi in siropul din compotul de struguri si se asaza unul langa celalalt pe un platou.
Cu ajutorul unui posh se pun doua straturi generoase de crema, apoi se pun fructele de padure. Se continua cu un rand de piscoturi insiropate, doua starturi de crema, fructe de padure, un rand de piscoturi insiropate, iar la final se decoreaza dupa plac cu restul de crema si fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|