Ingrediente
- 400 g biscuiti petit beurre
- 700 ml lapte
- 1 budinca de ciocolata
- 3 linguri de zahar
- 70 g unt
- 100 g ciocolata menaj
- 300 ml frisca lichida
Mod de preparare
Se face o budinca din 500 ml lapte, zaharul si praful de budinca. Se ia de pe foc cand e gata si se amesteca cu ciocolata menaj si untul amestecand in continuu.
Intr-o tava de intinde o folie alimentara. Se incalzeste putin laptele ramas si se inmoaie pe rand biscuitii in el, cam 6-7 secunde. Se asaza biscuitii inmuiati pe folia alimentara si se ung cu budinca. Se pune al doilea rand de biscuiti, apoi iar budinca si tot asa pana se termina biscuitii si budinca.
Se acopera tortul cu folie alimentara si se pune la frigider cel putin 2 ore. Cand se scoate din frigider, se indeparteaza folia alimentara si se rastoarna pe un platou.
Se bate bine frisca si se intinde peste tort. Apoi se poate portiona si servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti,ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (45)
|