Desert tort Paccheri cu crema de branza

Postat de panacris in Dulciuri
17 Apr 2019 | 2627 vizualizari
Desert tort Paccheri cu crema de branza

Un desert minunat, rapid si delicios! P.S. Poate inlocui chiar si pasca in aceste zile! ;) Spor si pofta buna!

Ingrediente

  • Branza dulce de vaci cca. 1000 g
  • Zahăr pudra cca. 200 g
  • Ouă 4 bucati
  • Sare de mare
  • Zahar vanilat Bourbon 1 plic
  • Esenţă de vanilie 1 lingura
  • Esenţă de lămâie 1 lingura
  • Mix de merisoare, stafide, arahide si caju cca. 200 g
  • Papaya confiata cca. 100 g
  • Paste Paccheri sau Cannelloni (tuburi mari de paste) 500 g
  • pesmet cca. 2 linguri

Mod de preparare

Branza de vaci, zaharul pudra, zaharul vanilat, esentele si ouale se amesteca energic pana se obtine o crema omogena.

Apoi se adauga mix-ul de merisoare, stafide, arahide, caju si bucatele de papaya confiata, amestecandu-se usor pana ce se inglobeaza toate in crema de branza.

Într-un vas termorezistent se așază pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare.

După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de branza cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri.

Se dă la copt cca. 35 minute la foc mediu, acoperit. Spre finalul fierberii se presara pesmet, lăsându-se la copt încă 5 minute neacoperit.

Spor și poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Paccheri cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert paleuri

Postat de Constelatialeu

Desert paleuri

Untul la temperatura camerei l-am mixat bine cu zaharul pudra, apoi am adaugat ouale unul cate unul. La final am adaugat esenta de vanilie, sarea si faina cernuta. Obtinem un aluat moale pe care...

Citeste continuarea

Prune umplute cu nuci

Postat de Ksenya

Prune umplute cu nuci

Spalam prunele in 2-3 ape. Le lasam pentru 15 minute in apa calda ca sa se inmoiae. Scoatem prunele si le punem intr-o strecuratoare ca sa scurga toata apa, le intindem pe un prosop de hartie....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2019, 22:13
la 17.04.2019, 22:43
Fain tort . Ma inspira
la 17.04.2019, 22:45
Si este suficienta umiditatea sa se pregateasca pastele ? Interesant !!! Sa zicem ca este varianta italiana si bibilita a vargabelesului
la 17.04.2019, 22:54
la 18.04.2019, 06:53
Adauga comentariu...

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking