Ingrediente
- Branza dulce de vaci cca. 1000 g
- Zahăr pudra cca. 200 g
- Ouă 4 bucati
- Sare de mare
- Zahar vanilat Bourbon 1 plic
- Esenţă de vanilie 1 lingura
- Esenţă de lămâie 1 lingura
- Mix de merisoare, stafide, arahide si caju cca. 200 g
- Papaya confiata cca. 100 g
- Paste Paccheri sau Cannelloni (tuburi mari de paste) 500 g
- pesmet cca. 2 linguri
Mod de preparare
Branza de vaci, zaharul pudra, zaharul vanilat, esentele si ouale se amesteca energic pana se obtine o crema omogena.
Apoi se adauga mix-ul de merisoare, stafide, arahide, caju si bucatele de papaya confiata, amestecandu-se usor pana ce se inglobeaza toate in crema de branza.
Într-un vas termorezistent se așază pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare.
După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de branza cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri.
Se dă la copt cca. 35 minute la foc mediu, acoperit. Spre finalul fierberii se presara pesmet, lăsându-se la copt încă 5 minute neacoperit.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Paccheri cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|