Ingrediente
- 3 oua
- 100 gr ciocolata mixta
- 50 gr unt
- 50 ml sirop de visine
- 50 gr zahar
- 100 gr faina
- un praf de copt
- Glazura:
- ciocolata
- sirop de visine
Mod de preparare
Pentru inceput, se topeste ciocolata cu unt si putin lapte, se lasa la racit. Se separa albusurile de galbenusuri, se mixeaza albusurile spuma. Apoi, se mixeaza galbenusurile cu zahar si siropul de visine, dupa care se adauga faina si praful de copt, se incorporeaza ciocolata si la sfarsit, albusurile.
Compozitia se amesteca de jos in sus, astfel compozitia devine omogena. Se pregatesc forme de hartie (sau puteti folosi orice tip) se umple pe un sfert, fiecare forma, pana cand se termina compozitia; formele se asaza pe o tava, se dau la cuptor la 160°, pentru 20-25 minute. Se scot si se lasa la racit, se ung cu sirop de visine si se glazureaza, apoi se lasa la racit.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desertul Giuliei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|