Desertul "LAPTE DE PASARE"

Postat de anisoara in Dulciuri
25 Ian 2010 | 57511 vizualizari

http://www.bucataras.ro/retete/3607/tortul-lapte-de-pasare.html aici am xpus un mod mai usor si rapid de preparaea a acestui desert. Pentru incepatori , va recomand sa incercati , in primul rind aceasta metoda, peurma receta expusa mai jos. La gust este identic cu gustul ciocolatei " laptele de pasare" , care se produce la noi in Moldova .

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 26.01.2010, 07:30
ce bunatate ai scris tu aici.oricum o recitesc ca n-am inteles-o
la 26.01.2010, 08:21
la 26.01.2010, 08:43
arata foarte bine si cred ca e delicios. e trecut la favorite. o sa il incerc curand.....
la 26.01.2010, 09:20
nici lapte de pasare nu am mancat niciodata, ala clasic, dar asta in 3 straturi, arata intr-un mare fel
la 26.01.2010, 10:34
uau super anisoara, unde ai invatat tu toate astea?
la 26.01.2010, 11:11
Nici eu n-am mancat niciodata...
la 26.01.2010, 11:37
Wow ce bine arata...trebuie incercat
la 26.01.2010, 11:58
Wow. cite comentarii dezdedimineata! Va spun un secret , eu incep lucrul la ora 6.30 in fiecare dimineata. Siastazi am reusit sa vin mai devreme acasa. Astazi imi dedic ziua pentru traducerea multor recete. Am inteles ca v-a placut tare. Eu mai am trei recete de tort Lapte de pasare, dar le luam incetul cite incetul. Vorbim acum de acest desert. De fapt , la dorinta voastra , il transformati din desert in torta.
Dar in legatura cu aceia, ca este multa treba la el, de la inceput va recomand sa preparati aceiasi receta dar in manera de torta. Ea este mai usor de preparat. Cind veti intelege bine modul de preparare... includeti imaginatia, si cititi bine receta expusa , si sunt increzuta ca v-a reusi la fiecare din voi. Sa stiti bucataraselor, ca ma adresez in primul rind la gospodinele tinere, care vor sa invete sa prepare ceva deosebit. Pentru ca eu sunt increzuta ca voua o sa va reuseasca. Am vazut eu ce dulciri preparati voi. Acum voi expune receta de torta , dar fara fotografie ca nu o am la moment, pentru ca sa intelegeti mai bine, ce trebuie de facut si cit de repede se face torta.
la 26.01.2010, 12:15
As vrea sa stiu de ce nu apar unele recete scrise de mine pe prima pagina a Bucatarasului.
La intrebarea - de unde le stiu atitea- a fost un Hobby pentru mine , m-a interesat totul ce este legat de culinarie de pe la virsta de 8 ani. Am citi multa literatura , reviste . Ce sa va spun - daca eram in clasa 2 si am prajit primele placinte pe tigaie la bunicii mei la tara- am vrut sa le fac o surpriza.
Cei drept , toata bucatarie era de faina murdara, si placintele au esit frumoase , dar cam crude dupa ce le-am prajit. dar atita lauda si indeminare am avut din parte bunicii mele , ca aceast fapt m-a facut, sa-mi placasi sa-mi dau interesul la prepararea bucatelor. Si am transmis aceasta dragoste si copiilor mei.
la 26.01.2010, 12:24
Anisoara, retetele nu apar singure, trebuie moderate si dupa cum vezi editatate de mine, iar asta o fac in limita timpului . Incerc s-o fac cat mai repede
la 26.01.2010, 12:29
Imi cer scuze, nu am stiut. Itri multumesc pentru tot ce faci pentru mine.
la 26.01.2010, 12:34
gatitul este pt tine doar pasiune sau si lucrezi in domeniu?
la 26.01.2010, 13:06
Ela, numai pasiune. Dar visez la unele lucruri.
la 26.01.2010, 13:24
pacat,ai fi putut sa iti deschizi un restaurant sau macar sa lycrezi intr-unul,clienti ai fi avut cu siguranta f multi .si mie imi place sa ma ocup de decoruri la mancare dar timpul nu imi da voie,sunt tot pe fuga,uneori nu am timp nici sa mananc
la 26.01.2010, 20:26
N-am mai auzit de reteta asta dar arata super si trebuie sa fie tare buna. Am sa o incerc si eu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking