Desertul "LAPTE DE PASARE"

Postat de anisoara in Dulciuri
25 Ian 2010 | 57510 vizualizari

http://www.bucataras.ro/retete/3607/tortul-lapte-de-pasare.html aici am xpus un mod mai usor si rapid de preparaea a acestui desert. Pentru incepatori , va recomand sa incercati , in primul rind aceasta metoda, peurma receta expusa mai jos. La gust este identic cu gustul ciocolatei " laptele de pasare" , care se produce la noi in Moldova .

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 26.01.2010, 21:03
Multa rabdare ai avut sa faci fiecare blat sa-l lasi sa se raceasca. felicitari !
la 26.01.2010, 21:05
Anisoara, din nou...suuuper! Si clatitele...cum le faceti voi, in Moldova, nu am mancat nicaieri!
la 26.01.2010, 21:28
anisoare stiu ca e o bunatate si la cat de grea este... poti manca numai cate putin...dar e exceptionala....imi place ideea cu 3 colori am sa fac si eu asa
la 26.01.2010, 22:55
Receta de baza , care deja am pus-o sub denumirea Tort "lapte de pasare "
o prepar mai mult de 20 ani . Am scris-o in caetelul meu de la o verisoara. Dar aceasta varianta o prepar de vre-o 5 ani. Va multumesc fetelor pentru apreciere, si sper ca cineva din voi va incerca sa prepare acest desert. In genere, eu folosesc mereu la copturi jelatina naturala in boabe maroniu-galbui, dar la voi ce fel de jelatina se foloseste?
la 26.01.2010, 23:00
beavooo,Anisoara!multa indemanare ,dar si rabdare.
la 27.01.2010, 13:52
super... n-am mancat niciodata lapte de pasare... la favorite si cu asta...
la 27.01.2010, 16:10
Succese
la 28.01.2010, 16:54
delicios...
la 29.01.2010, 11:12
anisoara, ai niste retete nemaipomenite, iar acest desert nu numai ca arata bine, dar pare si foarte gustos. Trece la favorite.
la 29.01.2010, 11:13
Excelenta reteta, complicata putin...dar asa sunt toate lucrurile rafinate si gustoase. Arata intr-un mare fel, nota zece
la 29.01.2010, 22:19
Fetelor va multumesc pt apreciere. Unica vreau sa va rog foarte mult , este o receta ,care trebuie sa aveti deprindere de a lucra cu blaturile cu jelatina inmuiata. Trebuie de pastrat aceiasi temparatura la produce, ca sa vi se primeasca perfect. Daca nu aveti acesta depirndere, , va rog pentru inceput, sa preparati receta de Torta "Lapte de pasare" , o gasiti in pagina mea. Pentru ca insusi receta de torta este foarte usor si foarte repede de preparat si peurma va apucati de acest desert. Al doilea moment, trageti atentie la jelatina cu care lucrati. Va doresc succese la toti si sa aveti un sfirsit de saptamina placut sufletelor voastre alaturi de cei dragi.
la 06.03.2010, 19:42
e la favorite deja!
la 21.03.2010, 22:56
eu fac "lapte de pasare" de vreo 13 ani si este foarte fluid preparatul.....de aici si numele retetei!
al tau e mai mult ca o prajitura foarte apetisanta si delicioasa!
la 17.08.2010, 15:22
CRIMINALA POZA IN 3 CULORI.. TREBUIE SA INCERC SI EU... PREA O LAUDA LUMEA
la 06.01.2012, 18:13
Super tare reteta asta, dar am o nelamurire. Din lista de ingrediente reiese ca din cele 12 oua, se folosesc galbenusurile toate si doar 6 albusuri, dar din modul de preparare reiese ca raman 6 galbenusuri si se folosesc toate albusurile. Din experienta mea, cred ca se folosesc albusurile si raman 6 galbenusuri. Totusi, as vrea sa stiu cum este aceasta reteta, inainte de a ma apuca eu sa stric prin bucatarie.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking