Diplomat

Postat de sabiradu in Torturi
22 Mar 2011 | 4473 vizualizari
Diplomat

Diplomatul este un tort iubit la noi in casa,racoros si buuun

Ingrediente

  • 500 ml frisca 
  • ,3 oua ,
  • 1 cana zahar,
  • 1 cana lapte 
  • , 200 g stafide,2,5 plicuri gelatina
  • , 2 comppturi de ananas rondele,
  • 1 pachet piscoturi 2 kiwi,pasta de zahar pentru decor
  • ,200 ml frisca pentru decor

Mod de preparare

Gelatina se inmoaie in zeama de la ananas .

Separam ouale ,albusurile se bat spuma cu jumatate de cana de zahar.Intr-o cratita se pun galbenusurile si restul de zahar,laptele .Se pun pe foc sau pe baie de abur.Se amestecam pana ce compozitia se ingroasa ,se adauga gelatina inmuiata in suc.Se amesteca frisca batuta tare,albusurile spuma ,compozitia de galbenusuri si stafidele plus o cutie de ananas tocat marunt .

Piscoturile se pun pe marginea tavii iar pe fund ananas si rondele de kiwi.Dam la rece pentru cca 4 ore apoi ornam .Acoperim cu pasta si floricele partea de sus iar lateralele le ornam cu restul de 200 ml frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort diplomat cu capsuni

Postat de rocsi_1612

Desert tort diplomat cu capsuni

Spalati bine capsunile, indepartati cozile. Le taiati cuburi mai mari, presarati zaharul si le amestecati. Le acoperiti si le dati la rece o ora. Eu le-am lasat cam 3 ore la rece si au lasat un...

Citeste continuarea

Desert tort Diplomat

Postat de lucy2002

Desert tort Diplomat

Punem gelatina la hidratat cu apa rece 200 ml pentru 15-20 minute. Intr-o strecuratoare punem fructele din compot la scurs. Zaharul se amesteca cu galbenusurile, praful de sare, faina si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2011, 12:39
bun si frumos
la 22.03.2011, 12:54
foarte frumos ai venit in forta cu torturi
la 22.03.2011, 12:56
la 22.03.2011, 13:07
la 22.03.2011, 13:11
foarte frumos

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking