Dorada cu fasole alba si ghiveci de legume

Postat de ctlina in Peste
27 Ian 2018 | 1821 vizualizari
Dorada cu fasole alba si ghiveci de legume

Iata o reteta delicioasa si rapida. Am folosit un rest de fasole alba fiarta si un borcan de  ghiveci de legume facut aceasta vara pentru iarna- reteta aici. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/dorada-cu-fasole-alba-si-ghiveci-de.html

Ingrediente

  • 1 dorada
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 borcan de ghiveci de legume 400 gr
  • 200 g de fasole alba fiarta
  • 2 linguri ulei paprika afumata
  • sare, piper
  • 1 mana de caise uscate

Mod de preparare

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.

Condimentati pestele: sare, piper, paprika

Incalziti uleiul intr-o tigaie mare care merge la cuptor si rumeniti dorada pe ambele parti.

O scoateti si o puneti deoparte.

In aceeeasi tigaie prajiti ceapa si usturoiul adaugati fasolea alba, caisele taiate in 2, ghiveciul de legume si 10 cl de apa fiarta. Amestecati, aduceti la fierbere si puneti dorada deasupra.

Gatiti 5 minutute si intoarceti dorada.

Lasati inca 5 minute, presarati peste ea un pic de paprika si dati la cuptor la 200°C, timp de 15-20 de minute. Adaugati un pic de apa fiarta daca trebuie.

Am servit-o cu mamaliga, un meniu complet si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu fasole alba si ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Brodet od riba(Tocana de peste)

Postat de camelia75

Brodet od riba(Tocana de peste)

1.Curatati,spalati si lasati pestele la scurs.Taiati pestele bucati potrivite si sarati-l dupa gust.Treceti bucatile de peste prin faina. 2.Prajiti pestele in ulei incins la foc mare timp de 2...

Citeste continuarea

Merluciu cu legume si sos de rosii

Postat de caroline

Merluciu cu legume si sos de rosii

Incepem prin a prepara sosul spaland rosiile , indepartand coaja si taind pulpa in cuburi mici . Intr-o tigaie antiaderenta punem 2-3 linguri ulei de masline si calim usturoiul curatat.Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.01.2018, 19:50
Nu prea știu cum este o dorada, dar am încredere în ce faci tu, pentru că știu că ești un maestru în bucătărie!
la 27.01.2018, 20:00
la 27.01.2018, 20:27
Nu stiu cum este dorada ca eu sunt fidea lui carasu....
la 27.01.2018, 20:30
Si alor mei le place dorada!
la 27.01.2018, 21:16
Interesanta combinația cu fasole!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking