Salau pane
Postat de sufletista
Spalam pestele, il stergem cu un prosop de bucatarie, condimentam cu sare, piper si oregano dupa gust. Acoperim cu o folie tava si lasam 30 min. Intr-o farfurie batem ouale cu sare, piper,...
Citeste continuareaIata o reteta delicioasa si rapida. Am folosit un rest de fasole alba fiarta si un borcan de ghiveci de legume facut aceasta vara pentru iarna- reteta aici. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/dorada-cu-fasole-alba-si-ghiveci-de.html
Ingrediente
Mod de preparareCuratati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Condimentati pestele: sare, piper, paprika Incalziti uleiul intr-o tigaie mare care merge la cuptor si rumeniti dorada pe ambele parti. O scoateti si o puneti deoparte. In aceeeasi tigaie prajiti ceapa si usturoiul adaugati fasolea alba, caisele taiate in 2, ghiveciul de legume si 10 cl de apa fiarta. Amestecati, aduceti la fierbere si puneti dorada deasupra. Gatiti 5 minutute si intoarceti dorada. Lasati inca 5 minute, presarati peste ea un pic de paprika si dati la cuptor la 200°C, timp de 15-20 de minute. Adaugati un pic de apa fiarta daca trebuie. Am servit-o cu mamaliga, un meniu complet si delicios. Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu fasole alba si ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|
Postat de sufletista
Spalam pestele, il stergem cu un prosop de bucatarie, condimentam cu sare, piper si oregano dupa gust. Acoperim cu o folie tava si lasam 30 min. Intr-o farfurie batem ouale cu sare, piper,...
Citeste continuareaPostat de Adele
Pestele ( al meu era curatat de la pescarie )se spala si se curata de oase ,se portioneaza si se aseaja pe farfurie se condimenteaza cu sare si piper ,se pune intr-un vas faina de malai se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|