Ingrediente
- 2 pesti dorada
- o caserola spanac
- Piper
- Sare
- 2 rosii cheri
- Ingrediente pentru piure:
- 4-5 cartofi medii
- Un sfert cub de unt
- 3 linguri lapte
- Sare
- Piper
Mod de preparare
Imi place sa gatesc retete rapide si gustoase, asadar astazi am ales o astfel de reteta.
In primul rand spalam si curatam foarte bine pestele.
Asezonam pestele cu sare si piper, dupa gust.
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert.
Prajim dorada pe ambele parti dar atentie sa nu o prajiti prea mult, astfel devine o carne uscata.
Dupa ce au fiert cartofii ii scurgem de apa, ii zobim, adaugam untul, laptele, sarea, piperul si amestecam.
Iar la final sotam spanacul in putin unt, dar nu il sotam mai mult de 1 min, mai ales daca este baby spanac. In aceeasi tigaie putem sa tavalim putin si rosiile care sunt mai mult pentru decor. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu piure de cartofi si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|