Ingrediente
- 2 dovlecei potriviti
- 2 fire de ceapa verde
- 4-5 catei de usturoi
- un ardei capia rosu
- bulgarasi de branza de burduf
- frunzulite de busuioc proaspat
- 2 linguri cu ulei
- sare dupa gust
Mod de preparare
Taiem dovleceii in felii mai groase, pe lung.
Ii saram dupa gust si ii coacem pe tava, pe ambele parti, atat cat sa se rumeneasca usor.
Ii asezam apoi intr-un vas termorezistent, ii stropim cu ulei si adaugam ceapa verde taiata rondele, usturoiul tocat marunt si ardeiul capia cuburi. Adaugam bulgarasii de branza si asezam vasul in cuptorul incins in prealabil, pentru 20-30 de minute.
Se servesc calzi, cu busuioc verde presarat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei copti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|