Dovlecei cu mujdei

Postat de COSTEO in Aperitive / Garnituri
24 Iul 2013 | 3226 vizualizari
Dovlecei cu mujdei

Ingrediente

  • 1 kg dovlecei
  • 5 oua
  • ulei
  • faina
  • piper
  • sare
  • 100 ml bere
  • 1 capatana usturoi

Mod de preparare

Se aleg dovlecei de marime potrivita,se curata de coaja,se taie felii rotunde,nu prea subtiri,se sareaza se pune,piper,cimbru si dupa 20 minute se sterg bine cu un prosop.Se bat ouale bine,punem sare,piper,100 ml bere si faina cate putin ,pana obtinem o compozitie mai legata decat la clatite.Rondelele de dovlecel se trec prin compozitia obtinuta,se pun in tigaie in ulei incins.Se intorc pe ambele parti pentru a se rumeni bine.Se scot pe un platou ,punand peste ei usturoi pisat si (optional) verdeata tocat marunt.Dupa gust se poate adauga si smantana.Se servesc fierbinti.Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu mujdei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de dorada cu legume, mamaliga si mujdei de usturoi

Postat de S_I_D

Reteta de dorada cu legume, mamaliga si mujdei de usturoi

Iata cum se prepara Reteta de dorada cu legume, mamaliga si mujdei de usturoi Mod de preparare peste: se pune hartia de copt intr-o tava si se preincalzeste cuptorul la 180°C. Se...

Citeste continuarea

Dovlecei pane cu mujdei de usturoi

Postat de Irina

Dovlecei pane cu mujdei de usturoi

Spalam bine dovlecelul si il curatam de coaja. Il taiem rondele, nu foarte subtiri, pentru a nu se inmuia prea tare (asta pentru ca mie imi place usor crocant).  Condimentam, dam prin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.07.2013, 17:37
Gustos!
la 24.07.2013, 17:38
la 24.07.2013, 17:41
Wow, ce buni!
la 24.07.2013, 17:42
offff ce mai faceam si eu ,acum nu mai mananc nimic prajit
la 24.07.2013, 17:43
,multumesc dragilor!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking