Ingrediente
- 2 dovlecei
- Un ou
- Pesmet, faina
- Sare
- Pudra de chilli
- Amestec de rozmarin cu cimbru
- Ulei pentru prajit
Mod de preparare
Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele subtirele.
Rondele de dovlecel le condimentam cu sare, chilli si amestecul de ierburi.
Dovlcelul condimentat se lasa la “marinat”, pentru a intra condimentele in rondele, timp de 15 min.
Intre timp pregatim pe un platou faina si pesmetul si batem oul bine cu sare.
Dupa cele 15 min punem la incins uleiul.
Rondele de dovlecel se dau pe ran prin faina, ou si apoi pesmet.
Se pun la prajit in uleiul incins si se scot pe niste servetele, au rol de a absorbi uleiul.
Eu am servit alaturi de cartofi copti in sare.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|