Flori de dovlecel pane

Postat de caroline in Mancaruri de legume
17 Iun 2013 | 5174 vizualizari
Flori de dovlecel pane

E prima oara cind maninc flori de dovlecel...Pot spune ca au un gust foarte bun...Reteta e una simpla si usor de preparat...

Ingrediente

  • 10 flori de dovlecel
  • 3 oua
  • 5 linguri cu lapte
  • faina
  • sare

Mod de preparare

Florile de dovlecel le spalam si le uscam cu ajutorul unui servet de hartie.Indepartam codita si partea interioara.

Separat intr-un bol amestecam ouale,laptele,faina si sarea astfel incit sa obtinem o compozitie asemanatoare unei smantane.

Trecem florile prin compozitie si le prajim in ulei incins.Le scoatem pe un servet de hartie ptr a indeprta excesul de ulei.

Se seresc atit calde cit si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa

Postat de Brindusa

Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa

1. Mai intai pregateste florile. Cu un cutit mic si ascutit fa usor o taietura in lungul florii. Taie usor pistilul (vezi poza) 2. Ia o bucatica de branza si infasoara in jurul ei un fileu de...

Citeste continuarea

Fori di zucca (flori de dovlecel)

Postat de gurita_ta2005

Fori di zucca (flori de dovlecel)

Ouale se amesteca bine cu condimentele,faina se pune cat cuprinde. Floriile de dovlecel se spala bine,se usuca,se dau prin amestecul de ou si se pune la prajit in ulei incind. Se scot pe un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2013, 15:31
asta am facut-o si eu acun vreo 2 -3 ani, sunt uper gustosi cu zeama de lamaie si smantana
la 17.06.2013, 15:31
Interesanta reteta, n-am mancat pana acum!
la 17.06.2013, 16:11
imi plac la nebunie!!!!!
la 17.06.2013, 16:43
nici eu nu am mai mancat pana acum, dar am auzit numai pareri bune despre ele
la 17.06.2013, 16:50

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking