Ingrediente
- 1 dovlecel
- 200 ml apa minerala
- sare
- piper
- marar
- faina alba
- ulei
Mod de preparare
Dovlecelul il spalam si il curatam de coaja.
il taiem felii rotunde apoi il sarez putin.
intr-un bol punem apa minerala,putina sare,piper si marar.
apoi adaugam faina,putina cate putina,in ploaie,pana obtinem un aluat mai gros ca la clatite.
punem pe o farfurie putina faina alba.
intr-o tigaie punem niste ulei la incis.
dam feliile de dovlecel prin faina alba,apoi prin amestecul ca de clatite.
le punem la prajit.
le invartim pe ambele parti.
cand sunt gata le scoatem pe o farfurie,in care asezam niste servete de bucatarie,pentru a suge surplusul de ulei.
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane de post" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|