Dovlecel umplut cu branza la cuptor

Postat de carla27carla in Mancaruri de legume
2 Iun 2014 | 5800 vizualizari
Dovlecel umplut cu branza la cuptor

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 200 gr branza de vaca degresata
  • 100 gr telemea de vaca degresata
  • 100 gr cascaval ras light
  • 140 gr iaurt
  • 1 legatura de marar
  • 1 fir ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala dovleceii , se taie in 2 pe lungime si se scoate miezul. Branza de vaca se amesteca cu telemeaua, iaurtul si miezul de la dovlecei tocat marunt. Ceapa verde si mararul se spala si se toaca marunt,se adauga la compozitia de branza si se amesteca bine.Se potriveste de sare si piper. Se umple dovleceii cu compozitia de branza ,se rade cascaval peste ei si se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu circa o jumatate de ora. Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciulama de ciuperci

Postat de mitinita

Ciulama de ciuperci

Ceapa se curata si se taie cubulete. Usturoiul se toaca marunt. Daca folositi ciuperci de padure, trebuie sa le fierbeti in prealabil. Ciupercile se feliaza. Punem o tigaie pe foc si,...

Citeste continuarea

Legume la grill cu sos de branzeturi si crutoane aromate

Postat de merisor67

Legume la grill cu sos de branzeturi si crutoane aromate

Spălăm dovleceii și vânăta, ceapa o curățăm, apoi le feliem pe toate, în rondele de aproximativ 5-6 mm grosime. Presărăm sare peste vinete și dovlecei, și le lăsăm...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.06.2014, 05:59
Are multe lactate, ceea ce pentru mine e foarte bine, îmi plac, mai ales că gustul lor este scos în evidenţă şi de mărarul adăugat în compoziţie.
la 02.06.2014, 06:01
imi place!
la 02.06.2014, 06:28
Bun!
la 02.06.2014, 07:39
si noi facem ...si ce ne mai place!
la 02.06.2014, 10:18

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking