Ingrediente
-
- 400 gr carne de porc tocata
- 170 gr ciuperci din conserva
- 2 ficatei de pui
- 160 gr pate de porc
- 3 oua
- 2 linguri gris
- ceapa verde
- patrunjel verde
- marar uscat
- sare
- piper
Mod de preparare
Cum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute. Apoi i-am tocat impreuna cu ciupercile.
Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ciupercile si pateul. Am adaugat apoi cele 3 oua batute, verdeturile, grisul, sare si piper si am omogenizat.
Am pus hartie de copt intr-o tava de chec peste care am turnat compozitia.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 1 ora si un sfert. Cu 5 minute inainte de a-l scoate de la cuptor, l-am mutat pe prima treapta ca sa se rumeneasca mai bine deasupra.
Se lasa sa se raceasca complet apoi se taie in felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|