Drob cu pate de ficat si orez

Postat de grasu64 in Ficat
10 Apr 2012 | 20140 vizualizari
Drob cu pate de ficat si orez

Ingrediente

  • - 800 g pate de ficat de pui sau porc,dupa preferinta
  • - 2 legaturi de ceapa
  • - 1 legatura usturoi
  • - 1 legatura leurda
  • - 2 legaturi patrunjel
  • - 1 legatura marar
  • - 8 oua
  • - 1 cana de orez
  • - pesmet
  • - ulei
  • - sare, piper

Mod de preparare

Punem orezul la fiert. Curatam, spalam si taiem marunt verdeata. Luam 7 oua si separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Batem bine galbenusurile.

Intr-un castron amestecam bine pateul de ficat cu orezul fiert si racit, verdeata, galbenusurile, sare si piper. Adaugam albusurile batute spuma.
Ungem cu ulei o tava termorezistenta si tapetam cu pesmet. Punem compozitia in tava si o nivela frumos.

Dam tava la cuptorul bine incins pentru 45 de minute. Dupa acest timp scoatem tava de la cuptor si ungem drobul cu 2 oua batute bine. Mai dam la cuptor pana prinde o culoare aurie, cam 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu pate de ficat si orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ficatei cu mamaliguta

Postat de Irina

Ficatei cu mamaliguta

Am spalat si curatat ficateii, i-am uscat pe un prosop de hartie.  untul l-am taiat in bucati mici si l-am pus la topit intr-o craticioara, dupa care am adaugat ficateii. Am acoperit cu...

Citeste continuarea

Curry cu basmati si ficat de pui in sos de rosii cu ardei copt

Postat de merisor67

Curry cu basmati si ficat de pui in sos de rosii cu ardei copt

Pregatim mai intai ficatul de pui pentru ca dureaza mai mult. Punem un vas cu apa pe foc si putina sare.  Cand apa atinge punctul de fierbere, scufundam ficatul spalat si lasam sa dea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2012, 12:32
Interesant
la 10.04.2012, 13:30
la 10.04.2012, 14:42
la 10.04.2012, 15:53
la 10.04.2012, 16:09
aici iti dau 10 pt ca am facut asa ceva si este super de bun...

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking