Drob din ficat de porc

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
5 Mai 2013 | 29310 vizualizari
Drob din ficat de porc

Baietii mei nu se prea impaca cu mielul,oaia,asa ca am facut drob din ficat de porc....

Ingrediente

  • 600 g ficat porc
  • 150 g orez
  • 20 fire ceapa verde
  • 20 fire de usturoi verde( fire mai subtirele,asa au crescut in gradina)
  • 2 legaturi marar
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper
  • 6 oua crude
  • 6 oua fierte
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Ficatul se fierbe si se taie cubulete mici. In apa in care a fiert ficatul (se strecoara) se fierbe orezul. Ceapa, usturoiul se taie marunt si se calesc in tuci, cand s-au inmuiat bine se adauga mararul si patrunjelul tocat.

Intr-un castron se amesteca ficatul taiat, orezul, se adauga ceapa, usturoiul si verdeturile, se sareaza si pipereaza dupa gust. La final se adauga 4 oua si se omogenizeaza bine. Se ung formele in care urmeaza sa fie copt drobul, se aseaza un strat de compozitie apoi oua fierte si se acopera cu compozitie. Deasupra (daca nu ai prapur) se bat 2 oua bine cu 2 linguri de faina si se toarna deasupra drobului. Se da la cuptor.

Se taie rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob din carne de vita in crusta de bacon

Postat de Pungasa_Rogue

Drob din carne de vita in crusta de bacon

Carnea se spala si se fierbe pe jumatate intr-un vas cu apa cat sa o acopere si o lingurita de sare. Dupa ce s-a fiert, carnea se taie in bucati mici si se pune pe o tava. Ceapa si usturouiul...

Citeste continuarea

Drob din carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Drob din carne de porc

Carnea se pune la fiert in circa 2 l de apa cu o lingurita de sare si se fierbe pana cand se patrunde pe jumatate.  Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnea se scoate din apa...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 05.05.2013, 15:41
E bun si cu organe de porc, mie imi place oricum!!!
la 05.05.2013, 15:45
super
la 05.05.2013, 15:56
la 05.05.2013, 15:56
Bun! si buna ceapa aia verde langa el!
la 05.05.2013, 16:25
Merisor nu ne pupam,ca am bagat la ceapa in mine,de duhnesc de la o posta...

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking