Drob din pulpa de porc si vitel

Postat de dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne
10 Apr 2010 | 12648 vizualizari
Drob din pulpa de porc si vitel

Acest drob din carne de porc si vitel il pot face si este un deliciu pentru masa de Pasti.Baietii mei au o intoleranta la miel si de aceea nu pot sa gatesc o reteta de miel de Pasti.Eu in schimb sunt fan miel,dar nu pot face doar pentru mine.Drobul meu a iesit foarte bun si astfel am mancat si noi drob de pasti.

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata de porc (pulpa de porc).
  • 500 gr carne tocata de vitel.
  • 500 gr ciuperci(taiate julien).
  • 500 gr ficat de pui.
  • 8 oua fierte tari
  • 2 oua crude.
  • 5 legaturi de ceapa verde.
  • 5 legaturi de usturoi verde.
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de marar verde.
  • 1 legatura de ridichi(pentru decor).
  • 1 ardei rosu gras(pentru decor).

Mod de preparare

Fierbem mai intai ouale,cel putin 10 sau 15 minute si apoi le lasam in apa rece.Separat tocam toate ingredientele,dupa care le amestecam bine cu mana intr-un recipient mai mare.Tocam toate ingredientele:ceapa verde,usturoiul verde,patrunjelul verde,mararul verde si cele doua feluri de carne tocata de porc si de vitel.Mentionez ca eu am cumparat pulpa de porc pe care mi-au tocat-o la supermarket in fata.Carnea de vitel se gaseste tocata la casoleta.Separat tocam si ficatul de pui in cubulete mici.Amestecam toate aceste ingrediente,punem condimentele dorite si 2 oua crude,apoi le vom pune in forma de yena de cozonac. La mijloc vom pune cate 4 oua,astfel cand vom taia drobul sa se vada frumos oul fiert.Acest drob il fac in fiecare an de pasti deoarece copiii mei au o intoleranta la miel. Pofta buna !!! O minunata reteta de Pasti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din pulpa de porc si vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Retete similare

Gratin de piure cu vita, porc si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Gratin de piure cu vita, porc si mozzarella

Mai intai pregatim piureul. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Ii punem la fiert cu putina sare, cand sunt gata ii scurgem, punem 2 linguri de unt si facem piureul. Piureul...

Citeste continuarea

Varza dulce a la Cluj

Postat de cristeena20

Varza  dulce a la Cluj

- Varza o taiem nu foarte marunta si o saram putin. Dupa cca 10 minute o stoarcem de apa lasata si o punem intr-o cratita la calit cu ulei de masline. Amestecam si adaugam cimbru proaspat si piper...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2010, 14:38
frumos frumos
la 10.04.2010, 17:21
si eu spun la fel....................foarte frumos si ai 5 furcu de la mine si o trecem la favorite.
la 10.04.2010, 18:42
Excelent arata felicitari .
la 10.04.2010, 20:20
Arata bine!
la 10.04.2010, 23:43
felicitari super prezentarea

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking