Drob de peste cu smantana

Postat de RuxyRux in Salau
30 Mar 2016 | 7973 vizualizari
Drob de peste cu smantana

Pentru iubitorii de preparate de peste...ceva foarte gustos!

Ingrediente

  • 2 bucati mari de file de salau de Nil
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura mare de marar
  • o legatura mare de patrunjel
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • turmeric
  • 3 linguri smantana
  • 3 oua mari
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Pestele se curata cu grija( mai are oase), se spala se toaca prin robot.

Ceapa, usturoiul, verdeata se trec prin robot, se pun in ulei de masline si se lasa la inabusit la foc mic, eu adaug si doua linguri de apa.

Se adauga si pestele si se mai tine pe foc cateva minute, se amesteca, se trage de pe foc si se pune smantana.

Ouale se bat cu sare si se toarna peste compozitie, se amesteca, se pune si turmericul si se potriveste de sare si piper, se adauga si faina sidin nou se amesteca bine.

Se unge forma cu unt si se pune amestecul. Se coace o ora pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de peste cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (42)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salau in stil marocan -nr. 1400

Postat de mihaelar63

Salau in stil marocan -nr. 1400

Bucatile de peste spalate si lasate sa se zvante se pun in vasul in care vor fi pregatite . Se maseaza pestele cu sosul chermoula . Se presara deasupra putina sare si piper cu...

Citeste continuarea

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Postat de Bucataras

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Taie fileul de salau batonete de 2 degete latime si stropeste-le cu fresh-ul de lamaie. Intr-un blender pune covrigeii si parmezanul si macina bine. Ideea de baza este sa nu-i faci...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2016, 23:13
Frumoasa reteta
la 30.03.2016, 23:15
Multumesc draga mea
la 30.03.2016, 23:16
interesant
la 30.03.2016, 23:17
Multumesc Motanel...
la 30.03.2016, 23:40
Ooo, cred ca-i minunat! N-am incercat cu peste.

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking