Drob de peste cu smantana

Postat de RuxyRux in Salau
30 Mar 2016 | 7929 vizualizari
Drob de peste cu smantana

Pentru iubitorii de preparate de peste...ceva foarte gustos!

Ingrediente

  • 2 bucati mari de file de salau de Nil
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura mare de marar
  • o legatura mare de patrunjel
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • turmeric
  • 3 linguri smantana
  • 3 oua mari
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Pestele se curata cu grija( mai are oase), se spala se toaca prin robot.

Ceapa, usturoiul, verdeata se trec prin robot, se pun in ulei de masline si se lasa la inabusit la foc mic, eu adaug si doua linguri de apa.

Se adauga si pestele si se mai tine pe foc cateva minute, se amesteca, se trage de pe foc si se pune smantana.

Ouale se bat cu sare si se toarna peste compozitie, se amesteca, se pune si turmericul si se potriveste de sare si piper, se adauga si faina sidin nou se amesteca bine.

Se unge forma cu unt si se pune amestecul. Se coace o ora pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de peste cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (42)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salau ca-n Ardeal

Postat de AlexTeacher

Salau ca-n Ardeal

  Spalati, curatati si puneti cartofii la fiert; Odata fierti lasati-i la scurs; Cand se racesc, taiati-i felii groase de 5 mm;...

Citeste continuarea

Salau la cuptor cu morcovi si dovlecei

Postat de katty

Salau la cuptor cu morcovi si dovlecei

Curatam pestele bine, il spalam si il crestam oblic din loc in loc pe ambele parti. Il dam cu sare si piper si il lasam deoparte. Curatam legumele si le taiem rondele de 5-6 mm. Taiem usturoiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2016, 23:13
Frumoasa reteta
la 30.03.2016, 23:15
Multumesc draga mea
la 30.03.2016, 23:16
interesant
la 30.03.2016, 23:17
Multumesc Motanel...
la 30.03.2016, 23:40
Ooo, cred ca-i minunat! N-am incercat cu peste.

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking