Ingrediente
- 2 bucati mari de file de salau de Nil
- 2 legaturi de ceapa verde
- 1 legatura de usturoi verde
- 1 legatura mare de marar
- o legatura mare de patrunjel
- 5 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- turmeric
- 3 linguri smantana
- 3 oua mari
- 1 lingura faina
Mod de preparare
Pestele se curata cu grija( mai are oase), se spala se toaca prin robot.
Ceapa, usturoiul, verdeata se trec prin robot, se pun in ulei de masline si se lasa la inabusit la foc mic, eu adaug si doua linguri de apa.
Se adauga si pestele si se mai tine pe foc cateva minute, se amesteca, se trage de pe foc si se pune smantana.
Ouale se bat cu sare si se toarna peste compozitie, se amesteca, se pune si turmericul si se potriveste de sare si piper, se adauga si faina sidin nou se amesteca bine.
Se unge forma cu unt si se pune amestecul. Se coace o ora pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de peste cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (42)
|