Drob din organe de miel cu piept de pui

Postat de katty in Oaie
25 Apr 2020 | 4509 vizualizari
Drob din organe de miel cu piept de pui

De data asta mi-am dorit un drob ceva mai dietetic, asa ca am combinat organele de miel cu niste piept de pui.

Ingrediente

  • organele de la un miel (plaman, ficat, inima, rinichi, prapor)
  • 500 gr piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • condimente pentru drob
  • 7 oua+1 pentru uns
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Curatam organele de pielite si resturi si le taiem in bucati mai mici.

Punem la foc o oala cu apa, adaugam putina sare si cand fierbe punem pe rand pieptul de pui, apoi organele de miel.

Le oparim putin, pana isi schimba culoarea si nu mai iese sange. Le scoatem si le lasam la racit.

Trecem organele si pieptul de pui prin masina de tocat carne cu gauri mari. Tocam fin ceapa verde. mararul si patrunjelul. Amestecam  carnea cu  verdeturile, ouale, condimentele pentru drob, sare dupa gust, piper.

Ungem o tava cu ulei, intindem praporele si punem compozitia. Acoperim cu praporele si ungem cu oul batut.

Dam tava la cuptor la 180 de grade C, pana se rumeneste. Servim drobul rece la aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de miel cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saramura de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de madi_marin

Saramura de miel  pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Spălăm carnea şi o ştergem. O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale. O aşezăm în caserola de vidare, adăugăm leurdă tocată şi usturoi, apoi o ceaşcă de apă...

Citeste continuarea

Friptura de miel cu ghebe sotate si sos de dovleac

Postat de simona72

Friptura de miel cu ghebe sotate si sos de dovleac

Pulpa de miel se pune la marinat cu cel putin 24 ore inainte de a face friptura. Se da la frigider, se acopera vasul cu folie alimentara sau de aluminiu. Se scoate carnea din frigider cu 2-3 ore...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2020, 13:04
Arata bine !!! Eu las la altii sa guste
la 25.04.2020, 13:21
Cu mielul nu prea ma impac , dar cu pui cred ca ar merge.
la 25.04.2020, 13:22
Imi place, dar fara marar!
la 25.04.2020, 13:38
la 25.04.2020, 13:48

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking