Drob din organe de miel cu piept de pui

Postat de katty in Oaie
25 Apr 2020 | 4478 vizualizari
Drob din organe de miel cu piept de pui

De data asta mi-am dorit un drob ceva mai dietetic, asa ca am combinat organele de miel cu niste piept de pui.

Ingrediente

  • organele de la un miel (plaman, ficat, inima, rinichi, prapor)
  • 500 gr piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • condimente pentru drob
  • 7 oua+1 pentru uns
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Curatam organele de pielite si resturi si le taiem in bucati mai mici.

Punem la foc o oala cu apa, adaugam putina sare si cand fierbe punem pe rand pieptul de pui, apoi organele de miel.

Le oparim putin, pana isi schimba culoarea si nu mai iese sange. Le scoatem si le lasam la racit.

Trecem organele si pieptul de pui prin masina de tocat carne cu gauri mari. Tocam fin ceapa verde. mararul si patrunjelul. Amestecam  carnea cu  verdeturile, ouale, condimentele pentru drob, sare dupa gust, piper.

Ungem o tava cu ulei, intindem praporele si punem compozitia. Acoperim cu praporele si ungem cu oul batut.

Dam tava la cuptor la 180 de grade C, pana se rumeneste. Servim drobul rece la aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de miel cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale

Postat de simona72

Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale

Lasati organele de oaie la dezghetat peste noapte. Se taie inima in jumatate, se curata inima si celelalte organe de pielite, grasime, zgarciuri, bucatile mai tari care intregesc organele. Se...

Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de MotanLaOale

Friptura de miel

Pulpa de miel se curata si se spala bine. Intr-o tava se pune uleiul si pulpa si se unge bine cu ulei. Se presara vegeta, boia, piper si se pune un pahar cu apa stropind si pulpa. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2020, 13:04
Arata bine !!! Eu las la altii sa guste
la 25.04.2020, 13:21
Cu mielul nu prea ma impac , dar cu pui cred ca ar merge.
la 25.04.2020, 13:22
Imi place, dar fara marar!
la 25.04.2020, 13:38
la 25.04.2020, 13:48

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking