Drob Trio

Postat de Constelatialeu in Porc
6 Apr 2018 | 3180 vizualizari
Drob Trio

'Bunatati de Paste''......de data asta am ales sa fac un drob din carne tocata, ficat de pui si ficat de porc....

Ingrediente

  • 320 g ficat porc
  • 375 g ficat pui
  • 500 g carne tocata porc
  • 5 legaturi ceapa verde ( 30 fire)
  • 5 legaturi usturoi verde ( 30 fire)
  • 1 legatura mare de marar
  • sare
  • piper
  • 4 oua crude si un albus
  • 11 oua fierte ( oua mai mici )
  • Pentru crusta
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri cu faina nu foarte pline

Mod de preparare

Mai intai am pus la fiert ficatul. Dupa ce a fiert, l-am lasat sa se raceasca si apoi l-am taiat cubulete mici. Separat am curatat ceapa, usturoiul si le-am taiat marunt, am taiat si mararul.

Intr-un tuci am pus 2 linguri de ulei si am pus la calit ceapa, usturoiul si mararul, am adaugat un praf de sare si le-am calit cca 20 min. Separat am calit si carnea tocata. Intr-un castron am asezat carnea tocata calita, apoi ficatul de porc taiat cubulete si ficatul de pui taiat cubulete, am adaugat si verdeturile calite, am omogenizat, am adaugat sare si piper dupa gust. Am incorporat cele 4 oua si albusul. Am tapetat o forma rotunda ( diametru 28 cm) cu hartie de copt si am asezat un strat din amestecul de drob, apoi am asezat cele 11 oua fierte, am pus si restul de compozitie. Deasupra am turnat amestecul format din cele 2 oua, lapte si faina. Am dat forma la cuptor, la foc mic cca. 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob Trio" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Muschiulet de porc in crusta de nuci si migdale cu garnitura de cus-cus

Postat de simona72

Muschiulet de porc in crusta de nuci si migdale cu garnitura de cus-cus

Muschiuletul se spala se usuca cu prosoape de hartie, se unge cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Nucile si migdalele se rasnesc nu foarte marunt. Se...

Citeste continuarea

Șnițel de porc în crustă de mălai

Postat de CulinaryRainbow

Șnițel de porc în crustă de mălai

   Am pregătit marinata omogenizând iaurtul cu untul moale. Am adăugat ardeiul și leușteanul tocat, apoi am condimentat.     Am bătut puțin feliile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2018, 19:11
la 06.04.2018, 19:15
Trio, Adică o porție pentru tine, una pentru Vali și una pentru băiat, nu?
la 06.04.2018, 19:32
Foarte bun si trio
la 06.04.2018, 19:44
Exact Merisor....nu primim musafiri.....adica primim dar cu bucatele de acasa..... vad ca ai facut bunatati....
la 06.04.2018, 19:48
ce-mi place, trimite si mie

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking