Dulceata de cirese

Postat de Alina26 in Dulceata / Gem
20 Iun 2013 | 3569 vizualizari
Dulceata de cirese

Nu stiu daca se numeste trisat......Am fost la piata vinerea trecuta....si am primit un plic de tip "Gelfix"pentru dulceturi...si asa am zis ca daca tot il am ,hai sa fac...oricum trebuie sa cumpar numai cirese,zahar aveam si "gelfix"era gratis...DECI zis si facut!!!Sincer va zic,ca mai mult mi-a luat scosul samburilor decat facutul dulcetii!!!! :)) :)) A iesit foarte buna...si cred ca am sa mai fac.!!!:):):)

Ingrediente

  • 1kg cirese(curatate de samburi)
  • 500g zahar
  • 1 plic Gelfix 2:1

Mod de preparare

1.Am spalat ciresele,le-am scos samburi si le-am taiat in doua.

2.Intr-o oala inalta,ca sa nu sara stropi cand fierbe,am pus ciresele,zaharul amestecat cu gelfix si am amestecat.

3.Am pus oala pe foc si cand a inceput sa fiarba,am inceput sa mestec cu o lingura de lemn ,la foc mare,timp de 3 minute.

4.Am pus dulceata inca fierbinte in borcanase,am inchis bine capacul si gata!!!

 Mi-au iesit trei borcanase si jumatate de 250g.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert clatite fragede, cu mere in aluat, umplute cu dulceata

Postat de oanapl

Desert clatite fragede, cu mere in aluat, umplute cu dulceata

Se spală merele, se curăță de coajă și se taie felii și se pun într-un castron. Se adaugă ouăle cu sarea și se mixează cu un blender vertical. Se adaugă zahărul măcinat,...

Citeste continuarea

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Postat de mirela0911

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg de apa. Intre timp se pregateste crema de branza. Intr-un bol se pune branza de vaci,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.06.2013, 17:15
si eu am facut din aceeasi cantitate si cand am vazut ce putin mi-a iesit...oricum e foarte gustoasa
la 20.06.2013, 17:17
la 20.06.2013, 17:24
la 20.06.2013, 17:29
la 20.06.2013, 17:46
Noi nu am facut de cirese ca nu am avut, in schimb am facut de visine!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking