Fajita cu carne de porc

Postat de Satisfyyourcravings in Porc
28 Iul 2018 | 3554 vizualizari
Fajita cu carne de porc

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 300 grame carne de porc in fasii
  • 2 linguri mix de condimente pentru Fajita (chili, cumin, papika afumata, sare, piper, piper Cayenne)
  • ulei de masline
  • Pentru servit:
  • felii de lime
  • salata iceberg
  • avocado
  • castraveti
  • 8 tortilla

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeii julien si se amesteca cu jumatate din cantitatea de condimente pentru Fajita. 

Se amesteca carnea de porc cu restul de condimente si se soteaza in putin ulei, la foc mediu spre mare 5-10 minute, in functie de marimea bucatilor de carne. Se transfera pe o farfurie. 

In aceeasi tigaie, se mai adauga putin ulei, ardeii si jumatatea din cantitatea de ceapa. Se soteaza pana cand ceapa s-a caramelizat usor si ardeii sunt moi. Se adauga carnea inapoi in tigaie si se lasa pana cand devine iar fierbinte. 

Intre timp, se taie castravetii, rosiile, avocado si salata iceberg si se amesteca impreuna cu ceapa ramasa. Se incalzesc tortilla intr-o tigaie fara ulei la foc mediu spre mic pana devin maleabile. 

Se aseaza mixul de carne si legume in fiecare tortilla si se adauga salata de castraveti obtinuta anterior. Se stropesc du suc de lime.

Se servesc imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fajita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!

Retete similare

Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

Postat de mihaelar63

Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

Carnea de porc se taie bucati potrivite si se trage in uleiul incins pana prinde putina crusta. Tocati ceapa galbena si usturoiul si le puneti la prajit. Sarati. Cand ceapa...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat

Postat de Patricia_Iordache_79

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat

Punem fasolea la muiat in apa rece, cat sa o acopere, de seara pana dimineata. Aruncam apa, punem alta apa curata (aproximativ 1.5 l) si lasam la fiert aproximativ 20 minute din momentul in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2018, 15:11
Ce frumos arata!
la 28.07.2018, 16:23
la 28.07.2018, 18:14
as vrea si eu o portie dar fara ceapa, te rog!
la 28.07.2018, 21:24
Delicios!
la 29.07.2018, 01:03

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking