Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi

Postat de Oana in Paste
30 Apr 2009 | 10599 vizualizari
Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi

Funditele le-am adus de la Venetia :), mai am si niste corabioare dragute, sunt colorate si foarte bune.

Ingrediente

  • o cutie de scoici cu sos de usturoi(congelate)
  • 300 g creveti congelati
  • o lingura cu unt
  • o cescuta cu vin alb
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • o cutie de rosii in bulion
  • paste

Mod de preparare

Pastele se fac foarte repede. Asa ca le-am pus la fiert in apa clocotita cu sare, dupa indicatiile de pe pachet.

 

Intre timp am pregatit scoicile, le-am luat congelate si aveau si un sos de usturoi in punga vidata. Doar le-am pus in tigaie cu putin unt si le-am lasat la inabusit dupa indicatiile de pe pachet.

Complicat, nu?

Acum crevetii. Tot congelati, i-am pus la calit in putin unt, apoi am adaugat o cescuta de vin alb, cateva condimente, sare, piper, busuioc si i-am lasat vreo 5 minute sa fiarba. La final am pus usturoi pisat, din belsug.

Sosul pentru paste l-am facut din rosii la cutie, pe care le-am pasat mai intai si le-am fiert cu sare, piper, busuioc si putin usturoi.

Am asezat pastele pe o farfurie, deasupra am pus sos din belsug, apoi am pus crevetii si scoicile pe margine. Chiar au fost buneeeee!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Spatzle cu carnaciori si sos de rosii

Postat de timea

Spatzle cu carnaciori si sos de rosii

Avem nevoie de doua tigai adanci sau orice alt vas doriti. Eu am folosit cele doua wok-uri pe care le am in dotare. In primul am topit untul si am adaugat pastele. Le-am lasat pe foc amestecand...

Citeste continuarea

Paste cu conopida si branzeturi

Postat de Ksenya

Paste  cu conopida si branzeturi

Spalam si taiem conopida buchetele mici. Punem o oala mare cu multa apa la foc cu putina sare.Cand apa fierbe dam drumul la paste si conopida impreuna si respectam timpul de preparare ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2009, 10:06
Yum,yum, Oana.Reteta ta imi face cu ochiul.Ador crevetii.
la 13.05.2009, 10:07
Ti-am dat 5 furculite.Sper ca vor fi luate in seama , desi nu sunt inscrisa pe site.
la 24.05.2009, 22:40
5 furculite si de la mine.Preparatul tau arata grozav!
la 24.05.2009, 23:26
Multumesc Magda si Roda! Ca si voua, imi plac rau de tot fructele de mare
la 06.03.2016, 12:42

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking