Farfalle cu broccoli si conopida

Postat de deyutzky in Farfalle
15 Mar 2014 | 8645 vizualizari
Farfalle cu broccoli si conopida

Daca va place conopida si broccoli nu ezitati sa le incercati si in combinatie cu paste, sunt delicioase!

Ingrediente

  • 250 g paste Farfalle
  • 1/2 broccoli
  • 1/2 conopida mai mica
  • 6-7 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • sare

Mod de preparare

Broccoli si conopida le spalam bine, le rupem buchetele si le punem la fiert in apa clocotita cu sare aprox 10-15 minute fara a fi acoperite cu un capac.

In alta oala fierbem pastele cu putina sare atata timp cat este mentionat pe pachet. 

Topim untul intr-o tigaie si punem usturoiul taiat bucatele mici si il calim iute pe ambele parti.

Scurgem broccoli si conopida de apa si le punem in tigaie la calit amestecand usor pentru a patrunde in ele aroma de unt si de usturoi.

Imediat punem si pastele treptat continuand sa amestecam pana cand terminam de pus toate pastele.

Se servesc calde.

Va doresc pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu broccoli si conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Farfalle cu macrou afumat

Postat de MotanLaOale

Farfalle cu macrou afumat

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet. Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs. Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati. Branzeturile, fara...

Citeste continuarea

Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor

Postat de RODIMUR

Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor

Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Între timp se unge cu unt o tavă termorezistentă și se pregătesc celelalte ingredinte. Șunca și cașcavalul se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2014, 11:04
Imi plac mult farfallele
la 15.03.2014, 11:07
Super!
la 15.03.2014, 11:09
la 15.03.2014, 11:12
la 15.03.2014, 11:20
multumesc

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking