Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata

Postat de papabundetot in Pui
14 Iun 2013 | 2716 vizualizari
Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata

A trecut si Pastele,am terminat cu mielul asa ca atat astazi cat si pentru maine mi-am propus retete cu pui,ca sa ne mai usuram fierea dupa aceste zile grele astfel am pregatit niste paste cu broccoli si pulpe de pui imbracate cu pastrama de porc afumata si uscata.

Ingrediente

  • Pentru paste:
  • Am folosit paste Barilla (depinde cate persoane sunteti la masa) pe care le-am fiert 10 minute (cu un minut mai putin decat era indicat pe ambalaj.
  • 2 catei de usturoi
  • un manunchi de broccoli fiert la abur
  • smantana de gatit 200 gr
  • curry (la mine in retete e nelipsit)
    sofran
  • sos de soia

Mod de preparare

Dupa ce pastele au fiert in apa cu sare,intr-o tigaie am pus putin ulei de masline in care am adaugat usturoiul tocat cubulete mici,am pus apoi sos de soia (gustati sa nu va iese prea sarat daca ati adaugat sare si la paste),curry si la urma pastele pe care le-am lasat cam 1 minut in total pe foc (in contul minutului de la fiert),sofran (pentru o culoare mai frumoasa). Am adaugat apoi smantana de gatit si broccoli rupt in buchetele mici.

Pentru pulpe:

am marinat pulpele in sos soia,

  • curry,
  • whisky
  • ienibahar

Dupa ce le-am scos din marinata le-am imbracat in feliute de pastrama de porc si le-am asezat intr-o tava de cuptor,am tocat peste ele si 3 catei de usturoi si am turnat restul de marinata in care au stat pulpele,putina apa apoi am dat la cuptor pentru o ora la foc foarte mic.

Rezultatul se vede mai jos 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi umpluti cu piept de pui

Postat de Elena_Daria

Cartofi umpluti cu piept de pui

Curatam cartofii de coaja, ii taiem in doua daca sunt mari, iar daca sunt mici ii lasam asa...ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram sare si punem cate o lingura de ulei...

Citeste continuarea

Piept de pui cu ciuperci gratinat

Postat de rocsi_1612

Piept de pui cu ciuperci gratinat

Spalam ciupercile si le taiem feliute. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei la incins. Punem ceapa la inabusit, apoi ciupercile. Le acoperim cu apa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.06.2013, 11:25
la 15.06.2013, 16:00
la 15.06.2013, 19:07
Multumesc mult!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking