Ingrediente
- Pentru paste:
- Am folosit paste Barilla (depinde cate persoane sunteti la masa) pe care le-am fiert 10 minute (cu un minut mai putin decat era indicat pe ambalaj.
- 2 catei de usturoi
- un manunchi de broccoli fiert la abur
- smantana de gatit 200 gr
- curry (la mine in retete e nelipsit)
sofran
- sos de soia
Mod de preparare
Dupa ce pastele au fiert in apa cu sare,intr-o tigaie am pus putin ulei de masline in care am adaugat usturoiul tocat cubulete mici,am pus apoi sos de soia (gustati sa nu va iese prea sarat daca ati adaugat sare si la paste),curry si la urma pastele pe care le-am lasat cam 1 minut in total pe foc (in contul minutului de la fiert),sofran (pentru o culoare mai frumoasa). Am adaugat apoi smantana de gatit si broccoli rupt in buchetele mici.
Pentru pulpe:
am marinat pulpele in sos soia,
Dupa ce le-am scos din marinata le-am imbracat in feliute de pastrama de porc si le-am asezat intr-o tava de cuptor,am tocat peste ele si 3 catei de usturoi si am turnat restul de marinata in care au stat pulpele,putina apa apoi am dat la cuptor pentru o ora la foc foarte mic.
Rezultatul se vede mai jos
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|