Ingrediente
- 500g paste farfalle
- 200g cascaval Delaco
- 200g cas framantat
- 200g telemea de oaie
- 200g urda
- 200g smantana (eu am folosit iaurt grecesc gras)
- 3 linguri ulei
- sare daca este cazul
Mod de preparare
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj in apa cu sare.
Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.
Branzeturile se rad.
Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si cand este incins se pun pastele.
Se amesteca 2 minute pana se incing pastele si se pun branzeturile amestecand continuu pana se topesc.
Se adauga si smantana si se mai amesteca un minut si este gata.
Se servesc imediat sa nu se intareasca branzeturile.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|