Farfalle quatro formaggi

Postat de MotanLaOale in Farfalle
18 Dec 2015 | 5994 vizualizari
Farfalle quatro formaggi

Aveam multa branza prin frigider si nimic de mancare si am facut paste. Foarte bune au fost!

Ingrediente

  • 500g paste farfalle
  • 200g cascaval Delaco
  • 200g cas framantat
  • 200g telemea de oaie
  • 200g urda
  • 200g smantana (eu am folosit iaurt grecesc gras)
  • 3 linguri ulei
  • sare daca este cazul

Mod de preparare

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj in apa cu sare.

Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Branzeturile se rad.

Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si cand este incins se pun pastele.

Se amesteca 2 minute pana se incing pastele si se pun branzeturile amestecand continuu pana se topesc.

Se adauga si smantana si se mai amesteca un minut si este gata.

Se servesc imediat sa nu se intareasca branzeturile.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Farfalle la tigaie

Postat de mihaelar63

Farfalle la tigaie

Fierbeti pastele in apa si sare  ,,a la dente ''. Caliti usor salamul , sunca feliate , ardeii taiati cuburi si prazul maruntit  in ulei . Turnati farfallele peste mezelul si...

Citeste continuarea

Paste cu carne de porc si busuioc

Postat de eumimi

Paste cu carne de porc si busuioc

Punem farfalele in apa cu sare la fiert. Ceapa o tocam marunt si o punem la prajit. O lasam pana cand incepe sa se aureasca putin si adaugam carnea. Le lasam  pe foc 10-12 min. pana cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.12.2015, 12:31
Buuuneeee! Imi plac toate tipurile de branza folosite, dar si smantana (aia din poza ta )! Bravo!
la 18.12.2015, 12:35
la 18.12.2015, 12:40
Delicioase!
la 18.12.2015, 12:40
bune
la 18.12.2015, 12:42
Bune

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking