Farfalle quatro formaggi

Postat de MotanLaOale in Farfalle
18 Dec 2015 | 5993 vizualizari
Farfalle quatro formaggi

Aveam multa branza prin frigider si nimic de mancare si am facut paste. Foarte bune au fost!

Ingrediente

  • 500g paste farfalle
  • 200g cascaval Delaco
  • 200g cas framantat
  • 200g telemea de oaie
  • 200g urda
  • 200g smantana (eu am folosit iaurt grecesc gras)
  • 3 linguri ulei
  • sare daca este cazul

Mod de preparare

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj in apa cu sare.

Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Branzeturile se rad.

Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si cand este incins se pun pastele.

Se amesteca 2 minute pana se incing pastele si se pun branzeturile amestecand continuu pana se topesc.

Se adauga si smantana si se mai amesteca un minut si este gata.

Se servesc imediat sa nu se intareasca branzeturile.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fundite cu ciuperci si sos de smantana

Postat de gurita_ta2005

Fundite cu ciuperci si sos de smantana

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.Se lasa sa fiarba cat scrie pe cutie. Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline.Cand se inmoaie se adauga kaizerul taiat...

Citeste continuarea

Farfalle cu carnati in sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Farfalle cu carnati in sos de rosii

Se pun apa cu sarea intr-o cratita la foc si cand apa clocoteste se adauga pastele. Se continua fierberea conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.12.2015, 12:31
Buuuneeee! Imi plac toate tipurile de branza folosite, dar si smantana (aia din poza ta )! Bravo!
la 18.12.2015, 12:35
la 18.12.2015, 12:40
Delicioase!
la 18.12.2015, 12:40
bune
la 18.12.2015, 12:42
Bune

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking