Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor

Postat de laylalala in Vita
9 Iun 2010 | 9045 vizualizari
Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor

Ingrediente

  • 500 gr muschi de vita, taiat fasii
  • 4 linguri Ketchup
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura Sweet&Sour Sauce
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2-3 linguri ulei
  • 750 gr mix de legume congelate, decongelate (zucchini, conopida, morcovi, porumb, praz, varza de Bruzelles, sparanghel verde)
  • 25 gr seminte de susan

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca Ketchup-ul, mierea cu oetul balsamic, sosul de soia, Sweet&Sour Sauce si zaharul brun.Se adauga carnea, se amesteca si se lasa la rece 1 ora.

Legumele se pun in apa cu sare la fiert 5-10 minute pana cand incep sa se inmoaie apoi se scurg.Se incinge uleiul intr-un wok apoi se adauga fasiile de vita cu tot cu sos si se caleste pana cand carnea s-a facut.Se adauga legumele si se calesc 5-10 minute.Se presara totul cu seminte de susan apoi se ia de pe foc si se serveste cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Postat de gurita_ta2005

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Carnea tocata de vita se pune intr-un castron impreuna cu condimentele,oul si orezul. Se formeaza perisoare,le punem pe o farfurie intinsa si se da la frigider pentru 2-3 ore. Intr-o...

Citeste continuarea

Tuslama domneasca de burta, cu galbiori

Postat de simona72

Tuslama domneasca de burta, cu galbiori

Pentru inceput punem burta, care e prefiarta si taiata fideluta, intr-o oala cu multa apa. Adaugam 3-4 frunze de dafin, cateva boabe de piper, o ceapa curata si taiata pe jumatate si 1 lingurita...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2010, 15:08
primaaavreau o portie mare

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking