Fasole boabe cu galbiori si cimbrisor salbatic

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
4 Dec 2014 | 2920 vizualizari
Fasole boabe cu galbiori  si cimbrisor salbatic

O banala iahnie de fasole boabe poate fi imbogatita cu delicatii si nutritivii galbiori . Aici , cateva informatii despre aceste gustoase ciuperci ;http://bodygeek.ro/ciuperci-chanterelle-sau-galbiori-o-sursa-importanta-de-vitamine-minerale-si-aminoacizi.

Ingrediente

  • 500 gr fasole boabe
  • 500 gr galbiori [ congelati ]
  • 4 cepe rosii
  • 2 cepe albe
  • 3 fire praz
  • 2 gogosari
  • 2 linguri pasta rosii
  • 1 lingurita cimbrisor salbatic uscat
  • 1 lingurita pasta iute de ardei
  • 100 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune sa se inmoaie cateva ore in apa multa .

Galbiorii se scot la decongelat .

Legumele se curata si se spala .

Taiti marunt ceapa , prazul si gogosarul .

Caliti usor legumele in ulei . Sarati . Adugati pasta de ardei si cea de rosiii.

Puneti in cratita incapatoare si fasolea , apa sa o acopere si fierbeti 90 minute verificand din cand in cand nivelul apei .

Spre sfarsitul fierberii adugati ciupercile si cimbrisorul .

Serviti preparatul insotit de salata sau muraturile preferate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe cu galbiori si cimbrisor salbatic" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Postat de simona72

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Vinetele spalate si sterse de apa, se curata in jurul cotorului, dar nu se taie, codita se lasa pt aspect. Ale mele una a fost fara codita si a aratat bine si asa. Se taie vanata pe lungime in...

Citeste continuarea

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Postat de mirela0911

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru inceput se spala vinetele, se taie coada apoi se feliaza si se taie in cubulete mici. Se presara putina sare peste ele. Se incinge o cratita cu 2 lg de ulei. Se rumenesc cubuletele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.12.2014, 11:28
In combinatia asta nu am incercat dar fasolea imi place,galbiorii nu mai zic,asa ca bun trebuie sa fie
la 04.12.2014, 11:32
Uite ca ti-am gasit ceva ce-ti place . Parca la alge nu prea te inghesuiai
la 04.12.2014, 11:35
buna buna
la 04.12.2014, 11:37
))))))) ma gandeam sa nu dau buzna la alge,sa ajunga celorlalti
la 04.12.2014, 11:40
Daca nu le poti acompania de mascarpone si zmeura cred ca nu te intereseaza

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking