Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot

Postat de momo121 in Slow Cooker
6 Oct 2018 | 4257 vizualizari
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 400 g fasole fiarta
  • 4 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 bucata carnat afumat
  • 1 lingura bulion concentrat
  • 1 foaie dafin
  • boabe piper
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

     Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul de la Crock-Pot de 2.4 l asezam legumele taiate, carnatul il taiem bucati de 3-4cm si il punem peste legume, dupa care urmeaza fasolea scursa de zeama in care a fost conservata si la final condimentele impreuna cu bulionul.
    Turnam 200 ml apa, amestecam putin, atat cat sa se amestece ingredientele, apoi punem capacul.
Bagam in priza si setam aparatul la optinea High pentru 3 ore si jumatate.
Merg de minune alaturi de muraturi si mamaliguta!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale

Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot

Legumele se curata, se spala si se taie bucati potrivite. In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pune uleiul si toate legumele taiate. Se presara vegeta si piper si se amesteca. Se...

Citeste continuarea

Sarmalute de primavara in foi de tei Pastele cailor la slow cooker Crock–Pot

Postat de Ksenya

Sarmalute de primavara in foi de tei Pastele cailor la slow cooker Crock–Pot

  Carnea se toaca la cutit si se pune intr un castron mare.  Ceapa si partea alba a prazului se toaca marunt si se soteaza 5-6 minute in ulei.  Se adauga morcovul dat prin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2018, 17:35
la 06.10.2018, 17:45
buna tare !
la 06.10.2018, 18:06
Ce mâncărică bună...!
la 06.10.2018, 18:09
la 06.10.2018, 18:14

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking